BAŞARI'LI ÖĞRENCİLERDEN LÖSEV VE MEHMETÇİĞE YARDIM!

Başarı Koleji’nde Matematik Öğretmenleri ve 6.sınıf zümresi tarafından organize edilen Pİ GÜNÜ kermesinden elde edilen gelir LÖSEV ve MEHMETÇİK VAKFI’na bağışlandı.

Başarı Koleji 6.sınıf öğrencileri, okul bünyesinde düzenledikleri Pİ GÜNÜ kermesinden elde edilen gelirle örnek bir davranış sergilediler.

Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Necip Özbay, Matematik Öğretmenleri ve 6.sınıf zümre öğretmenlerinin koordinesinde Pİ GÜNÜ etkinlikleri kapsamında düzenlenen kermes, öğrenci, öğretmen ve velilerden yoğun ilgi gördü.

Kermes gelirinin LÖSEV ve MEHMETÇİK VAKFI’na bağışlanacak olması, kermese olan ilgiyi daha da artırdı. Öğrenci ve öğretmenler kermeste gönüllü olarak yer aldılar.

LÖSEV ve MEHMETÇİK Vakfı’nın Türkiye'de çok önemli bir işlevi yerine getirdiğini ve göz ardı edilmemesi gereken kurumlar olduğunu belirten Genel Müdür Nazmi ÜNAL, "Böylesine önemli kurumlara elimizden geldiği kadar yardım etmeliyiz. Öğrencilerimizin önemli kazanımlar elde etmesini sağlayan sosyal sorumluluk projelerimizle desteklerimiz devam edecektir. Böylesine güzel ve anlamlı bir projeyi hayata geçiren velilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞARI'LI ÖĞRENCİLERDEN LÖSEV VE MEHMETÇİĞE YARDIM!