BAŞARI’LI MİNİKLER ‘ÇEVRE DUYARLILIĞI’ TİYATROSUNDA!

BAŞARI’LI MİNİKLER ‘ÇEVRE DUYARLILIĞI’ TİYAROSUNDA! Başarı Koleji 1.sınıf öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde Manavgat Belediyesi ve Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı’nın (ÇEVKO) birlikte düzenlediği, müzikli çocuk tiyatrosunu izlediler. Başarı’lı minikler, “ Başka Manavgat Yok” adlı Atık Geri Kazanım Projesi kapsamında ambalaj atıklarının kaynağında ayrıştırılması, toplanması ve geri kazanımı konusunu işleyen müzikli tiyatro gösterisinde oldukça keyifli ve verimli zaman geçirdiler. Tiyatro gösterisinin ardından öğrenciler ve öğretmenler, çevre duyarlılığı konusunda bilgi aldıklarını ifade ederek Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, temiz ve yaşanılabilir bir dünya için duyarlı nesiller yetiştirmeyi amaçladıklarını, öğrencilerine çevreye ve doğaya sahip çıkma bilincini yerleştirmek için çalıştıklarını ifade etti.

BAŞARI’LI MİNİKLER ‘ÇEVRE DUYARLILIĞI’ TİYATROSUNDA!