BAŞARI’LI MİNİKLER EĞLENEREK İNGİLİZCE ÖĞRENİYOR!

Başarı Koleji’nde İngilizce dersleri çeşitli aktiviteler ve uygulamalarla eğlenceli hale gelerek miniklerin en sevdiği dersler arasında yer alıyor.

Türkiye’nin Örnek Okulu sloganı ile hareket eden ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Başarı Koleji, geleceğin teminatı çocuklara en iyi hizmeti vermeye devam ediyor.

Yabancı Dil öğretiminde kullanılan modern ve etkili uygulamalar ile öğretim gören çocuklara konusunda uzman eğitmenler tarafından İngilizce, Almaca ve Rusça dersleri veriliyor.

Yaparak ve yaşayarak öğrenmenin öğrencilerin hafızalarında yer ettiğine vurgu yapan İngilizce Öğretmeni Işıl Kaya, ‘İngilizce derslerimiz etkin katılım ve öğrenci merkezlidir. Bu şekilde öğretimin öğrenciler üzerinde önemi ve etkisi büyüktür.’ ifadelerini kullandı.

Anaokulu 3 yaş grubu öğrencileri ile ‘Yiyecek ve İçecekler’ konusu işlenirken sınıfa getirilen yiyecek ve içecekler, tek tek gösterilerek eğlenceli bir ders ortamı oluşturuldu, ders sonunda da yiyecekler minikler tarafından afiyetle yenildi.

BAŞARI’LI MİNİKLER EĞLENEREK İNGİLİZCE ÖĞRENİYOR!