BAŞARI’LI MİNİKLER ‘MAŞA VE KOCA AYI’ İLE BULUŞTU!

Başarı Koleji kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında anasınıfı ve 1.sınıf öğrencilerini çocukların sevgilisi olan ünlü çizgi film kahramanları ‘Maşa ile Koca Ayı’ ile buluşturdu.

Çocuklar tarafından sevilerek izlenen çizgi film karakterleri ‘Maşa ve Koca Ayı’ Manavgat İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde çocuklarla bir araya geldi.

‘Maşa ile Koca Ayı’ etkinliğinde Başarı’lı öğrenciler sevdikleri çizgi film karakterlerinin maskotları tarafından sunulan gösterilerle gönüllerince eğlendiler.

Çocukların büyük ilgi duyduğu çizgi film karakterlerini canlı olarak izleme şansı bulan öğrencilerimiz, gösteri sırasında oyunlar oynayan, dans eden ‘Maşa ile Koca Ayı! ile beraber eğlenceli dakikalar geçirdi.

Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, “Başarı Koleji olarak kültür ve sanat etkinliklerimizin yanında ilçemizde çocuklar için hazırlanan aktivitelerden de öğrencilerimizin yararlanması konusunda özen gösteriyoruz. Çocukların mutluluğu için bu tür etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

BAŞARI’LI MİNİKLER ‘MAŞA VE KOCA AYI’ İLE BULUŞTU!