BAŞARI’LI MİNİKLER “YERLİ MALI, YURDUN MALI” DEDİ!

BAŞARI’LI MİNİKLER “YERLİ MALI, YURDUN MALI” DEDİ!

BAŞARI’LI MİNİKLER “YERLİ MALI, YURDUN MALI” DEDİ!

Başarı Koleji Anaokulu öğrencileri, Yerli Malı Haftası’nı kutladı. Hafta boyunca çeşitli etkinliklerin yapıldığı Başarı Koleji’nde minikler, yerli malı tüketmenin önemini öğrendi.

"Yerli Yiyecekler ve İçecekler Tüketildi"

Hafta dolayısıyla gerçekleştirilen kutlamalarda minik öğrenciler, evlerinden getirdikleri yerli üretim ve organik ürünleri arkadaşlarıyla paylaştı. Renkli görüntülerin oluştuğu kutlamalarda çocuklar hangi ürünün hangi mevsimde tüketilmesi gerektiğini, hangi ürünlerin ülkemiz sınırları içerisinde üretildiğini öğrendi.

Kutlamalarda minikler oyunlar oynayıp, şarkılar söyleyerek keyifli vakit geçirirken, birbirinden farklı ve orijinal lezzetlerin hep beraber tadını çıkardılar.

“Bilinçli Minik Tüketiciler”

Okul öncesi eğitime önem verdiklerini ve çocukları geleceğe her yönüyle donanımlı hazırlamak için uğraştıklarını ifade eden Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz,

“Okul öncesi eğitim, çocukların hayata attıkları adımların en önemlisidir. Bu sebeple biz Başarı Koleji olarak okul öncesi eğitime çok önem veriyoruz. Modern sınıflarımızın yanında dünya standartlarında bir eğitim sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Ülkesine ve milletine bağlı bireyler yetiştirdiklerini ifade eden Ünal, “Kendi kaynaklarını bilen, bilinçli tüketici nesiller yetiştiriyoruz. Bu tür haftalar bu bilincin oluşmasında önemlidir. Desteklerinden dolayı tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

BAŞARI’LI MİNİKLER “YERLİ MALI, YURDUN MALI” DEDİ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi