BAŞARI’LI MİNİKLERDEN LÖSEV’E YARDIM ELİ!

Başarı Koleji Anaokulu öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Anaokulu velileri ve sınıf annelerinin koordinatörlüğünde Antalya LÖSEV Vakfına gıda yardımında bulundu.

Anaokulu sınıf annelerimiz Fatma Gürses, Eda Özdemir, Azime Sert, Gül Nihal İngeç, ve Başarı Koleji Okul Psikoloğu Hatice Özer, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Rafet Şahbaz'dan oluşan ekip; LÖSEV`in Antalya’da bulunan bürosunu ziyaret etti. Yanlarında getirdikleri gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere LÖSEV yetkililerine teslim eden Başarı Koleji ekibine LÖSEV Antalya Şube Sorumluları tarafından LÖSEV hakkında bilgi verildi.

Başarı Koleji velileri, başlattıkları proje sayesinde farkındalık yaratarak sadece lösemili değil yardıma ihtiyacı olan diğer tüm kardeşlerimizin görülmesini amaçladıklarını vurguladılar.

İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, “LÖSEV Vakfı göz ardı edilmemesi gereken bir kurum, Löseminin hangimizin kapısını çalacağını bilemiyoruz. O yüzden böyle kurumlara elimizden geldiği kadar yardım etmeliyiz. Öğrencilerimizin önemli kazanımlar elde etmesini sağlayan Sosyal Sorumluluk Projeleri Başarı Koleji`nde artarak devam edecektir. Böylesine güzel ve anlamlı bir projeyi hayata geçiren velilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞARI’LI MİNİKLERDEN LÖSEV’E YARDIM ELİ!