BAŞARI’LI MİNİKLERDEN MUHTEŞEM 23 NİSAN PROGRAMI!

Başarı Koleji’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 2.sınıf öğrencilerinin hazırladığı kutlama programı ile coşkuyla kutlandı.

2.sınıf öğrencilerinin hazırladığı kutlama programı okulun konferans salonunda çok sayıda velinin de katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Sınıf Öğretmeni Mehmet Kendir günün anlam ve önemimi belirten bir konuşma yaptı.

Programda izleyiciler öğrencilerin hazırladığı birbirinden güzel gösteriler ile 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadılar. Programda öğrenciler, şiir, skeç, müzik korosu, ritim grubu, modern dans, halkoyunu, zeybek gösterileri, İngilizce, Almanca, Rusça skeç, şarkı ve danslarıyla tüm hünerlerini sergilediler.

Birbirinden güzel şiirler okuyup, şarkılar söyleyen, skeçler sahneleyen minik öğrenciler, yabancı dilde de ne kadar iddialı olduklarını gösterdiler. Sergiledikleri muhteşem performanslar ile göz doldurdular.

İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, programın hazırlanmasında emeği geçen Sınıf Öğretmenleri Mehmet Kendir, Nesrin Süzük, Ayşe Yılmaz, branş öğretmenleri ve öğrencileri sahneye davet ederek kutladı.

Genel Müdür Nazmi Ünal, öğrencilerinin performanslarından gurur duyduğunu ifade ederek, Atatürk’ün sadece bir asker, siyaset adamı değil aynı zamanda mükemmel bir eğitimci olduğunu, Atatürk’ün izinde eğitimlerinin devam edeceğini vurguladı.

Sahnede tüm öğrenciler ve öğretmenlerin 10.yıl marşını coşkuyla söylemesin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile program sone erdi.

BAŞARI’LI MİNİKLERDEN MUHTEŞEM 23 NİSAN PROGRAMI!