BAŞARI’LI MİNİKLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİLER İLE KARNE GECESİ!

BAŞARI’LI MİNİKLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİLER İLE KARNE GECESİ!

BAŞARI’LI MİNİKLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİLER İLE KARNE GECESİ!

BAŞARI’LI MİNİKLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİLER İLE KARNE GECESİ!

2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim yılının 1. dönemini tamamlayarak karnelerini alan Başarı Koleji anasınıfı öğrencileri ailelerine keyif ve gurur dolu bir gece yaşattılar. Başarı Koleji’nin minik öğrencileri danslarıyla velileri coştururken, birbirinden güzel gösterileriyle kendilerine hayran bıraktılar.

Başarı Koleji Minikleri, birbirinden güzel dans ve jimnastik gösterilerini, gemiciler canlandırmasını, tango, modern dans gösterilerini ve müzik dersinde öğrendikleri şarkıları karne gecesinde davetlilere sergilediler.

Anasınıfı öğrencileri kendilerine duydukları özgüven, sahne duruşu ve yaptıkları birbirinden güzel gösterilerle konferans salonunu dolduran veli ve öğretmenlerinden tam not aldı. Neşe ve coşkuları gözlerinden okunan minikler mutluluklarını aileleri ve öğretmenleriyle paylaştılar.

Gösterilerinin sonunda sahneye çıkan minik öğrenciler, anasınıfı öğretmenleri Nazife Şahin, Pelin Şevik, Hüsna Akkoca, Meryem Velioğlu ve Demet Aktaş’ın elinden karnelerini ve sertifikalarını aldılar.

Velilerin yoğun katılımı ve ilgiyle izlediği karne töreninde minik öğrenciler ilk kez karne alma heyecanı yaşadılar. Karnelerini alırken yaşadıkları mutluluk ve heyecanlı tavırlar, renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Veliler de çocuklarının ilk karne heyecanına ortak olurken duygulandıkları gözlerden kaçmadı.

Öğretmenlerinin ellerinden aldıkları karneleri anne-babalarına gösteren minik öğreniciler, başarılı bir dönemi geride bırakıp iki hafta sürecek olan tatillerinin keyfini çıkartmaya başladılar. Anasınıfı öğrencilerinin başarılarının kendileri için tesadüf olmadığını, pırıl pırıl çocukların tesadüfe yer bırakmadıklarını söyleyen Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, “Okul öncesinde öğrenilen şeyler hayat boyu kalıcı öğrenmeler oluyor. Çocuklarımız buradan aldıkları eğitim - öğretimin yanı sıra kendilerine olan özgüvenleriyle neler başarabileceklerini gösterdiler. Böylesine güzel çocuklar yetiştirdiğiniz için sizleri ve bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi. Program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

BAŞARI’LI MİNİKLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİLER İLE KARNE GECESİ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi