BAŞARI’LI MİNİKLERDEN MUHTEŞEM YABANCI DİL DRAMA GECESİ!

Başarı Koleji Anaokulu Öğrencileri 2017 - 2018 Eğitim - Öğretim yılında Yabancı Dil derslerindeki (İngilizce, Almanca, Rusça) öğrendiklerini sergileyerek ailelerine keyif ve gurur dolu bir gece yaşattılar.

Minik öğrenciler öğrendikleri İngilizce kalıpları ve kelime dağarcıklarını kullanarak hazırladıkları gösteri ile velilerine ve davetlilere unutulmaz bir gece yaşattılar, kendilerine hayran bıraktılar.

Anasınıfı öğrencilerinin kendilerine duydukları özgüven, sahne duruşu ve yaptıkları birbirinden güzel gösterilerle konferans salonunu dolduran veli ve öğretmenlerinden tam not aldı.

Neşe ve coşkuları gözlerinden okunan minikler mutluluklarını aileleri ve öğretmenleriyle paylaştılar. Velilerin yoğun katılımı ve ilgiyle izlediği Yabancı Diller Drama gösterisinde minik öğrencilerin büyük heyecanı gözlerden kaçmadı.

Öğrenci velileri gösterinin hazırlanmasında emeği geçen İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, Yabancı Dil Öğretmenleri, Anasınıfı Öğretmenleri ve Branş Öğretmenlerine emeklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Anasınıfı öğrencilerinin başarılarının kendileri için tesadüf olmadığını, pırıl pırıl çocukların tesadüfe yer bırakmadıklarını söyleyen İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz,

“Okul öncesinde öğrenilen şeyler hayat boyu kalıcı öğrenmeler oluyor. Çocuklarımız buradan aldıkları eğitim - öğretimin yanı sıra kendilerine olan özgüvenleriyle neler başarabileceklerini gösterdiler. Böylesine güzel çocuklar yetiştirdiğiniz için sizleri ve bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

BAŞARI’LI MİNİKLERDEN MUHTEŞEM YABANCI DİL DRAMA GECESİ!