BAŞARI’LI MİNİKLERDEN TEV’E (TÜRK EĞİTİM VAKFI) YENİ YIL HEDİYESİ!

BAŞARI’LI MİNİKLERDEN TEV’E (TÜRK EĞİTİM VAKFI) YENİ YIL HEDİYESİ!

BAŞARI’LI MİNİKLERDEN TEV’E (TÜRK EĞİTİM VAKFI) YENİ YIL HEDİYESİ!

BAŞARI’LI MİNİKLERDEN TEV’E YENİ YIL HEDİYESİ!


Başarı Koleji 2C sınıfı öğrencileri, yeni yıla katıldıkları sosyal sorumluluk projesiyle anlamlı bir şekilde girdiler. Başarı’lı Minikler büyük bir duyarlılık örneği göstererek yeni yıl hediyesi olarak TEV(Türk Eğitim Vakfı)’e bağış yaptılar.

Başarı Koleji 2C sınıfı öğrencileri, sınıf velileri ve sınıf öğretmeni Nesrin Süzük koordinatörlüğünde gerçekleştirdikleri yılbaşı etkinliğinde yaptıkları yılbaşı çekilişi sonucunda birbirlerine hediye almak yerine hediye bedellerini TEV’e bağışladılar.

Türk Eğitim Vakfı’nın önemli günlerde yapılan bağışlara özel hazırladığı kartlardan TEV Yeni Yıl Mutlu Gün Kartları öğrenciler adına okula gönderildi. Duyarlı minik öğrenciler, 2017’nin son okul gününde birbirlerine TEV’den gelen Yeni Yıl Mutlu Gün Kartları’nı hediye ederek yeni yıllarını kutladılar.

Başarı’lı Minikler, Genel Müdür Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz’ü de unutmayarak, bağışları karşılığında TEV’den gelen Yeni Yıl Mutlu Gün Kartları ile müdürlerinin de yeni yılını kutladılar.

Konu ile ilgili bilgilendirme yapan Genel Müdür Nazmi Ünal, “Ülkemizde gençlerin, maddi imkânlarla desteklenerek nitelikli eğitime ulaşmaları ve aydınlık yarınların mimarı olmaları en büyük dileğimiz.

Türk Eğitim Vakfı, ülkemizin aydınlık bir geleceğe eğitim ile ulaşabilmesi için her yıl binlerce öğrenciye burs desteği sağlıyor. Bizler de Başarı Koleji olarak böylesine saygın bir kuruma destek vermekten onur duyuyoruz. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen velilerimizi, öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum.” dedi.

Umudun, sevginin, barışın, huzurun hakim olmasını temenni ettiğimiz bu yılda Başarı Koleji öğrencileri örnek davranışlarıyla göz doldurdular. Çok yönlü bir etkinlikle yeni yıla "Merhaba" diyen öğrenciler etkinliğin sonunda toplu fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

BAŞARI’LI MİNİKLERDEN TEV’E (TÜRK EĞİTİM VAKFI) YENİ YIL HEDİYESİ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi