“BAŞARI”LI ÖĞRENCİLER İLKÖĞRETİM HAFTASINI KUTLADILAR!

Başarı Koleji’nde 2016 - 2017 Eğitim - Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlamaları 4.sınıf öğrencilerinin öğretmenleri gözetiminde hazırladıkları program ile coşkuyla kutlandı.

Başarı Koleji Konferans Salonunda düzenlenen kutlama programına okul öğrencileri ve veliler katıldı. İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz Koordinatörlüğünde 4.sınıf öğretmenleri Orhan Gündüz, Hatice Uluçay ve Ümmühani Kahveci, uygulamalı ders öğretmenleri Ayşenur Köse, Ebru Çeker, Emine Kahraman, Hakan Nergiz tarafından hazırlanan İlköğretim Haftası kutlama programı izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, "Eğitimde en önemli çağın ilköğretim olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Çünkü ilköğretim temeldir, asıldır, esastır. Siz, ilköğretimde temeli ne kadar sağlam alırsanız diğer dönemlerde o kadar başarı elde edersiniz. Bu, bir binanın temeli gibidir. Temel ne kadar ne kadar sağlamsa, o binanın üstüne de o kadar fazla katlar çıkar, daireler inşa edersiniz." dedi.

Tören öğrencilerden oluşan koronun şarkıları ile devam ederken, öğrenciler okudukları şiirler ve sergiledikleri çeşitli gösteriler ile izleyicilerden tam not aldı.
Öz, yeni eğitim-öğretim yılına başlamanın coşkusunu yaşadıklarını belirterek, "Demokratik ve gelişmiş bir ülke olmanın ön şartı, iyi bir eğitimdir. Yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diler, öğrencilerimize başarılar dilerim. Programın hazırlanmasında emeği geçen bütün öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

“BAŞARI”LI ÖĞRENCİLER İLKÖĞRETİM HAFTASINI KUTLADILAR!