BAŞARI’LI ÖĞRENCİLER ORMAN HAFTASI ETKİNLİKLERİNDE!

Başarı Koleji Öğrencileri, Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Ağaç Bayramı töreninde, Orman İşletme Müdürlüğü’nün Kızılot Mahallemizde Şehidimiz Cumali Gür adına oluşturduğu hatıra ormanında fidan dikimine katıldı.

ŞEHİT CUMALİ GÜR ANISINA HATIRA ORMANI!

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Kızılot’ta düzenlenen kutlama programı çerçevesinde, geçen ay Kuzey Irak’ta şehit düşen Sözleşmeli Er Cumali Gür için hatıra ormanı kuruldu.

Orman Haftası, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü nedeniyle Kızılot’ta düzenlenen programla kutlandı. Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü Karpuz Çayı 3 mesire alanında düzenlenen programa Manavgat Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, Şehit Sözleşmeli Er Cumali Gür’ün ailesi, kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve müdürleri, Manavgat TEMA Vakfı yetkilileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programa Başarı Koleji’ni temsilen katılan 4.sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Hüsamettin Yıldız, Mehmet Bahar, Ayşe Uluçay, İngilizce Öğretmeni Valentina Oruç ve Bilgisayar Öğretmeni Ebru Çeker’e Manavgat TEMA Vakfı Başkanı Şenay Malbora ve TEMA gönüllüleri eşlik etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, açılış konuşması ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti.

Konuşmaların ardından öğrencilerin şiirleri ve halkoyunları gösterisi ile devam eden programa Başarı’lı öğrenciler seslendirdikleri şarkılarla renk kattılar.

Fidan dikiminin uygulamalı gösterilmesinin ardından, Şehit Cumali Gür Hatıra Ormanı’nda fidan dikimi gerçekleştirilmesiyle program sona erdi.

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLER ORMAN HAFTASI ETKİNLİKLERİNDE!