BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERDEN ANTALYA KARATE TURNUVASINDA İL BİRİNCİLİĞİ!

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERDEN ANTALYA KARATE İL BİRİNCİLİĞİ!

Başarı’lı öğrenciler Antalya Karate Şampiyonasında performanslarıyla göz doldurdu. Başarı Koleji 2.sınıf öğrencisi Cihan Koyunsatan, Antalya Karate İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Antalya Karate Şampiyonasında İL BİRİNCİLİĞİ elde ederek Manavgat’ın ve Başarı Koleji’nin gururu oldu.

Birçok sporcunun katıldığı Antalya Karate Şampiyonası’nda Başarı Koleji öğrencilerinden 2.sınıf öğrencisi Cihan Koyunsatan Kumite İl Birincisi, Kata İl Üçüncüsü olurken, 8.sınıf öğrencisi Kaya Ali Özden Kumite İl Üçüncüsü oldu.

Şampiyonada sergiledikleri performans ve başarılar ile Manavgat’ı, Başarı Koleji’ni ve ailelerini gururlandıran Başarı’lı öğrenciler, rakiplerine karşı gösterdiği mücadelelerde teknikleriyle ve centilmen tavırlarıyla da büyük beğeni topladı.

Antalya Karate Şampiyonası’nda derece olan öğrenciler, Başarı Koleji’nde düzenlenen törende Ortaokul Müdürü Necip Özbay, İlkokul Müdürü Alİ İbrahim Öz, Beden Eğitimi Öğretmenleri Hanife Yıldırım Binici, Engin Gür ve Sınıf Öğretmeni Nesrin süzük tarafından ‘BAŞARI’ sertifikası verilerek ödüllendirildi ve başarılarının devamı dilendi.
Başarı Koleji Yönetimi, böylesine önemli bir şampiyonada elde edilen bu büyük başarıdan dolayı öğrencileriyle gurur duyduklarını ifade etti. Yönetim, öğrencilerini ve emeği geçen öğretmenlerini tebrik ederek, desteklerinden dolayı velilere de teşekkür etti.

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERDEN ANTALYA KARATE TURNUVASINDA İL BİRİNCİLİĞİ!