BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERDEN MEHMETÇİK VAKFI’NA BAĞIŞ!

Başarı Koleji öğrencileri harçlıklarından biriktirdikleri paraları öğretmenleri adına Türk Silahlı Kuvvetleri Dayanışma Vakfı’na ait banka hesabına yatırdılar, dekontları da doğum günlerinde öğretmenlerine hediye ettiler.

Başarı’lı öğrenciler, öğretmenlerinin doğum gününde öğretmenlerine en güzel hediyeyi kendi aralarında organize olarak harçlıklarından biriktikleri paraları öğretmenleri adına Türk Silahlı Kuvvetleri Dayanışma Vakfı’na bağış yaparak verdiler.

Başarı’lı öğrencilerin bu duyarlı davranışı karşısında duygu dolu anlar yaşayan öğretmenler ve okul yönetimi öğrencileriyle gurur duyduklarını, onlara destek olan velilerine de sonsuz teşekkürlerini ifade ettiler.

EN GÜZEL HEDİYE MEHMETÇİK VAKFI'NA BAĞIŞ…

Her gün televizyonlarda izledikleri Zeytin Dalı Harekâtı haberleri nedeni ile duygulandıklarını ifade eden öğrenciler, harekata katılan askerlere destek olmak amacıyla kampanya düzenledi. Öğrenciler, harçlıklarıyla topladıkları paraları öğretmenleri adına Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar, dekontları da doğum günlerinde öğretmenlerine hediye ettiler.

Mehmetçik yararına öğrencilerce organize edilen bu davranıştan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, şöyle konuştu:

"Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'ndaki kahramanların yanlarında olduğumuzu göstermek adına öğrencilerimizin bu davranışını takdirle karşılıyorum. Ülkemizin bekası için mücadele eden tüm askerlerimiz bizler için birer kahramandır. Onlara destek olmak bizim için onur kaynağıdır. Bu duyarlı davranışı organize eden öğrencilerime ve ailelerine teşekkür ediyorum.

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi