BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERDEN ‘PASSWORD’ UYGULAMASI!

Başarı Koleji’nde öğrencilerin yabancı dile olan ilgilerini artırmak, İngilizce dersine motive etmek ve kelime dağarcıklarını geliştirmek amacıyla İlkokul öğrencilerine yönelik İngilizce Öğretmeni Işıl Kaya koordinatörlüğünde ‘Password’ 'İngilizce Şifre Uygulaması' başlatıldı.

Password Uygulaması kapsamında öğrencilere sabahları her gün yeni bir İngilizce kelime veriliyor. Şifre olan kelime, poster ve resimlerle okulun camlarına panolarına asılıyor. O günün şifresi olarak belirlenen kelime gün içinde İngilizce derslerinde ve öğrenciler arasında sık sık kullanılıyor. Her gün İngilizce olarak uygulanan günün şifresi uygulaması, Almanca ve Rusça dilleri için ise haftalık olarak uygulanıyor.

Başarı Koleji İngilizce İlkokul Zümre Başkanı Işıl Kaya, ‘Password’ uygulaması sayesinde her gün yeni bir İngilizce kelime, haftalık da Almaca ve Rusça yeni kelimeler öğrenerek öğrencilerinin kelime hazinelerinin zenginleştiğini vurguladı.

Yabancı dil eğitiminin önemine de vurgu yapan İngilizce Öğretmeni Işıl Kaya, "Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin teorikte öğrendikleri bilgileri pratiğe dönüştürüp pekiştirmeleri açısından önemlidir. Bizlerden desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERDEN ‘PASSWORD’ UYGULAMASI!