BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERE TEKNOLOJİ KULLANIMI VE MOTİVASYON SEMİNERİ!

Başarı Koleji İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerine Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı / Fizyoloji Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr.Üyesi M.Yalçın Günal tarafından “Teknoloji Kullanımı ve Motivasyon” konulu seminer verildi.

Başarı Koleji Konferans Salonunda düzenlenen seminerde, Başarı’lı öğrencilere “Teknoloji Kullanımı ve Motivasyon” konularında bilgilendirmeler yapan GÜNAL, etkili ders çalışma teknikleri ve başarılı olmak için yapılması gerekenler hakkında da önemli bilgiler verdi. Seminer, öğrencilerin sorularının cevaplanması ile devam etti.

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay ve Rehber Öğretmeni Tuğba Erdiç Tok, “Seminerimizde, Alaaddin Keykubat Üniversitesi Dr. Öğr.Üyesi M.Yalçın Günal’a öğrencilerimize değerli paylaşımları için teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERE TEKNOLOJİ KULLANIMI VE MOTİVASYON SEMİNERİ!