BİLSEM SINAVI’NA BAŞARI KOLEJİ DAMGA VURDU!

BİLSEM SINAVI’NA BAŞARI KOLEJİ DAMGA VURDU!

BİLSEM SINAVI’NA BAŞARI KOLEJİ DAMGA VURDU!

BİLSEM SINAVI’NA BAŞARI KOLEJİ DAMGA VURDU!

Başarı Koleji öğrencileri, bireysel değerlendirmeler sonucu üstün başarı göstererek Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM)'e Resim, Müzik ve Genel Yetenek alanlarında yerleşme hakkı kazanarak gurur kaynağı oldular.

Başarı Koleji öğrencilerinden Eflin Şahin, Arda Arslan, Rümeysa Mert, Ela Ersoy, İpek Koyuncu, Efekan Cesur, Mükerrem Şen, Eylül Kıyan, Emir Ersoy ve Hande Akdeniz, bireysel değerlendirmeler sonucu üstün başarı göstererek Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM)'e Resim, Müzik ve Genel Yetenek alanlarında yerleşme hakkı kazanarak gurur kaynağı oldular.

Özel yetenekli öğrencilerin potansiyelini değerlendirmek; topluma daha faydalı bireyler olmalarını sağlamak amacıyla kurulan BİLSEM sınavlarında üstün başarı göstererek öğretmenlerini ve ailelerini onurlandıran öğrencilere Başarı Koleji’nde düzenlenen törende Başarı Sertifikaları ve ödülleri verildi.

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, sınıf öğretmenleri Mustafa Uysal, Nesrin Süzük, Nihal Keskin, Ayşe Yılmaz, Resim Öğretmeni Emine Kahraman ve Müzik Öğretmeni Ayşenur Köse’nin de katıldığı törende öğrenciler ve aileleri tebrik edildi, başarılar dilendi.

BİLSEM NEDİR?

Bilsem’in açılımı, Bilim ve Sanat Merkezleri’dir. Bilim ve Sanat Merkezleri’nin örgün eğitime alternatif olması değil; destekleyici olması hedeflenmiştir. Bu yüzden Bilsem’e yerleştirilme hakkı kazanan öğrenciler, örgün eğitim saatleri dışında Bilim ve Sanat Merkezlerinde özel eğitimler almaktadırlar.

Bilsem’in amacı: Örgün eğitim sisteminde, tüm öğrencilerle aynı müfredata tabi tutulan fakat diğer öğrencilerden ayırt edici bireysel özelliklere sahip öğrencileri değerlendirmektir. Yani, özel yetenekli öğrencilerin sahip olduğu potansiyeli değerlendirmek üzere onlara özel müfredatlar hazırlayan destekleyici eğitim kurumudur.

BİLSEM SINAVI’NA BAŞARI KOLEJİ DAMGA VURDU!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi