‘BİZ ANADOLUYUZ’ PROJESİ BAŞARI KOLEJİ’NDE!

‘BİZ ANADOLUYUZ’ PROJESİ BAŞARI KOLEJİ’NDE!

‘BİZ ANADOLUYUZ’ PROJESİ BAŞARI KOLEJİ’NDE!

‘BİZ ANADOLUYUZ’ PROJESİ BAŞARI KOLEJİ’NDE!

BAŞARI KOLEJİ ‘BİZ ANADOLUYUZ’ PROJESİNİ AĞIRLADI!

Başarı Koleji, İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinden gelen öğrencileri ağırladı.

İçişleri Bakanlığı'nca iller arası kardeşlik köprüsü kurulması, ortak kültürel değerlerin paylaşılması amacıyla hayata geçirilen "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinden Antalya’ya gelen öğrenciler, Antalya Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesi ile Antalya’nın kültür, turizm, tarih ve diğer değerlerini görebilmeleri için düzenlenen gezi programı dahilinde Başarı Koleji’nde ağırlandılar.

Gezi kafilesini Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, Başarı Koleji öğretmenleri ve öğrencileri kapıda karanfillerle karşılayarak misafirlerine sıcak bir ‘Hoş geldin’ dediler.

Misafir öğrenci ve öğretmenlere Konferans Salonu'nda Antalya'nın ve Manavgat’ın tanıtımının yapılmasının ardından Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal 'Hoş geldiniz' konuşması yaptı.

Konuşmasında, iller arası kardeşlik köprüsü kurulmasının hedeflendiği ‘Biz Anadoluyuz’ Projesi kapsamında Başarı Koleji’ne gelen öğrencileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek böylesine anlamlı bir projenin bir parçası olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, " Misafir öğrencilerimizin okulumuzda güzel vakit geçirmelerini sağlamak ve onları en iyi şekilde ağırlamak için bir program hazırladık. Öğrencilerimiz misafir gelen kardeşleriyle birlikte etkinlikler yaparak, oyunlar oynayarak dostluklar kurdular. Çocuklarımız da bu sayede farklı kültürdeki yaşıtlarıyla kaynaşma fırsatı buldular. Amacımız, misafirlerimizin burada kardeşleriyle birlikte geçirdikleri güzel anların mutluluğu ile memleketlerine dönmeleri. İçişleri Bakanlığı’nın bu son derece anlamlı projesine, okul olarak katkıda bulunmaktan mutlu olduk." dedi.

Program sonrasında misafir öğrenciler ile birlikte yemekler yenildi, sohbetler edildi. Çeşitli etkinlikler yapılarak dolu dolu eğlenceli bir gün geçirildi.

Keyifli zaman geçiren misafir öğrenciler, güzel anılarla projenin durağı olan Başarı Koleji’nden Antalya, Manavgat ve Başarı Koleji’ni anımsatacak hediyeler ile uğurlandılar.

‘Biz Anadoluyuz Projesi’

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz Projesi" ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 21 ildeki 15 yaş ve altı 50 bin katılımcı, Türkiye'nin farklı şehirlerini ziyaret edecek.

Projeyle, iller arasında kardeşlik köprüsünün kurulması ve kardeşlik ruhunun geliştirilmesi, kardeşlik ve huzura katkı sunulması, iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması hedefleniyor.

‘BİZ ANADOLUYUZ’ PROJESİ BAŞARI KOLEJİ’NDE!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi