ÇAĞDAŞ YAZAR BURCU BAHAR BAŞARI KOLEJİNDE!

ÇAĞDAŞ YAZAR BURCU BAHAR BAŞARI KOLEJİNDE!

ÇAĞDAŞ YAZAR BURCU BAHAR BAŞARI KOLEJİNDE!

ÇAĞDAŞ YAZAR BURCU BAHAR BAŞARI KOLEJİNDE!

Başarı Koleji çocuk kitapları yazarı sayın Burcu BAHAR’ı öğrencileriyle bir araya getirdi.

Yazar Bahar, ilkokul öğrencileriyle kitap üzerine söyleşi yaptı. Söyleşisinde anne, baba ve öğretmen sevgisine değinip şiirler okurken, aynı zamanda kitaplar için ölümsüz birer eser olduklarından bahsetti. Ayrıca öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Bahar, öğrencilere kendini tanıdıktan sonra öğrencilerden kendi hikayelerini yazmalarını istedi. Hikayelerini yazan öğrenciler tek tek hikayelerini okudular. Yazar Burcu Bahar öğrencilerin hikâyelerini değerlendirerek, hikâye yazımı konusunda onlara değerli önerilerde bulunarak, yazma konusunda onları teşvik etti.

Bahar, ilkokul sınıflarıyla yaptığı etkinliklerde, kendi şarkılarını kullandı. Öğrencileri dans ettirirken onlara kedi, kelebek, fil, balık, ahtapot ve dinozor gibi roller verdi. Son derece keyif aldıkları bu oyundan sonra söylenen sihirli kelimelerle doğaçlama hikâyeler yazmak öğrencilerin çok hoşuna gitti.

Söyleşinin sonunda soru cevap bölümüne geçildi ve yazar Bahar öğrencilerin sorularını yanıtladı. Soru cevapların ardından Yazar Burcu Bahar, öğrenciler için kitaplarını imzaladı.

Söyleşinin ardından konuşma yapan Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz: "Bizleri kırmayarak okulumuza geldiği için ve kendi deyimiyle Başarı Bahçesinin Çiçekleriyle yaptığı hoş sohbet için kendisine çok teşekkür ediyorum." dedi. Yazar Burcu Bahar “Başarı Koleji’nde misafir olmaktan bu güzel çiçeklerle bir araya gelmekten çok memnun oldum.” dedi.

Etkinliğin sonunda İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, yazar Burcu Bahar’a katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti.

ÇAĞDAŞ YAZAR BURCU BAHAR BAŞARI KOLEJİNDE!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi