DAHA YEŞİL BİR DOĞA İÇİN EL ELE!

DAHA YEŞİL BİR DOĞA İÇİN EL ELE!

DAHA YEŞİL BİR DOĞA İÇİN EL ELE!

DAHA YEŞİL BİR DOĞA İÇİN EL ELE!

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERDEN 
DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ’NE FİDAN DİKİMİ!

Başarı Koleji Ortaokul öğrencileri (21-26 Mart) Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Manavgat TEMA Vakfı Başkanı Şenay Malbora koordinatörlüğünde Manavgat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü önünde fidan dikimine katıldılar.

Orman Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda Başarı Koleji’ni temsilen katılan ortaokul öğrencileri, öğretmenleri Gülcan Peker, Ebru Çeker, Manavgat TEMA Vakfı Başkanı Şenay Malbora, TEMA gönüllüleri, Manavgat Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri Yücel Aslan, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürü Yusuf Güven ve çalışanları hep birlikte fidan dikimi gerçekleştirdiler.

Manavgat TEMA Vakfı Temsilcisi aynı zamanda Manavgat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Koruma Kurul üyesi Şenay Malbora koordinatörlüğünde Tema Gönüllüsü öğrenci ve öğretmenlerin katkısı ile Manavgat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü önüne 5 adet beton saksı hediye edildi.

YEŞİL BİR DOĞA İÇİN EL ELE!

Manavgat TEMA Vakfı Başkanı Şenay MALBORA, etkinlikteki birlikteliğe dikkat çekerek şunları söyledi:

“Devlet erki ile devlet kurumlarıyla sivil toplum kuruluşlarının ve duyarlı okulların birlikte olduğu bir etkinlik bu. Bizim için çok önemli. Bu çalışmaların örnek olması, iş birliği anlamında birlikte çalışma anlamında çok önemlidir. Daha yeşil bir doğa için bizim tek ilacımız ormanlarımızı ve denizlerimizi korumaktır. Bunun için de el ele verip yeşili korumalıyız, daha yeşil bir doğa için fidan dikimlerini artırmalıyız. Etkinliğe katılan ve destek veren tüm kurumlara, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyorum.”dedi.

Denetimli Serbestlik Müdürü Yusuf Güven ise, müdürlükleri önünde fidan dikiminden duyduğu memnuniyeti dile getirerek gösterdikleri duyarlılıktan ötürü Manavgat TEMA Vakfı’na, Başarı ve Bahçeşehir Koleji öğrenci ve öğretmenlerine, fidan ve toprak temini için Manavgat Belediyesi’ne teşekkür etti.

Etkinlik, ‘Yeşil Bir Doğa İçin El Ele’ sloganı ve dikilen fidanların önünde toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

DAHA YEŞİL BİR DOĞA İÇİN EL ELE!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi