İLKOKUL 3. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ VE BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KULLANIMI SEMİNERİ

İlkokul 3. Sınıf öğrencilerimize, psikolojik danışma ve rehberlik birimi rehber öğretmenimiz Tuğçe KIRTI tarafından okulumuz konferans salonunda verimli ders çalışma teknikleri ve bilinçli teknoloji kullanımı başlıklı sunum gerçekleştirildi.
Seminer öncesinde İlkokul Müdürümüz Çağlar TOKSÖZ, öğrencilerimize bilgilendirme yaparak, çeşitli tavsiyelerde bulundu. Seminerde, öğrencilerimizin hedef belirleme, planlı çalışma, merak etme, çalışma ortamı ve pozisyonu, kalıcı öğrenme için günlük-haftalık tekrar etme, günlük-haftalık plan yapma, derse hazırlıklı gelme ile ilgili farkındalıkları artırıldı. Öğrencilerimizin hafta içi rutini göz önüne alınarak zamanı verimli kullanma adına hazırlanan çerçeve (örnek)ders çalışma programı öğrencilerimiz ile paylaşıldı.
Ek olarak, teknoloji bağımlılığı ve bilinçli teknoloji kullanımı hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.