İLKOKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ İBRAHİM ÖZ İLE SÖYLEŞİ, SEMİNER VE İMZA GÜNÜ!

İLKOKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ İBRAHİM ÖZ İLE SÖYLEŞİ, SEMİNER VE İMZA GÜNÜ!

İLKOKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ İBRAHİM ÖZ İLE SÖYLEŞİ, SEMİNER VE İMZA GÜNÜ!

İLKOKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ İBRAHİM ÖZ İLE SÖYLEŞİ, SEMİNER VE İMZA GÜNÜ!

YENİ NESİL EĞİTİMCİ, YAZAR, GEZGİN, SPORCU ALİ İBRAHİM ÖZ BAŞARI KOLEJİ'NDE OKURLARI İLE BULUŞUYOR!

OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞECEK OLAN SEMİNER, SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜNE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR!

KATILIMLARINIZDAN ONUR DUYARIZ!

Tarih: 17 Ocak 2018 Çarşamba
Saat: 15.15
Yer: Başarı Koleji Konferans Salonu

ALİ İBRAHİM ÖZ SORUYOR

“MUTLULUKTAN MI OLDUK?”

Başarı Koleji İlkokul Müdürü Eğitimci - Yazar Ali İbrahim ÖZ’ün derlediği ve kendi hayatından da kesitlerin yer aldığı, “DİMYAT’A PİRİNCE GİDERKEN MUTLULUKTAN MI OLDUK? adlı kişisel gelişim kitabı çıktı.

Amacının tüm çocuklara ve gençlere rol model olmak olduğunu ifade eden ÖZ, “Gelişen dünyada modern gençlerin yetiştirilmesine ve halkımızın mutluluğuna bir parça da olsa katkıda bulunabilirsem bu benim için en büyük mutluluk olacaktır.”dedi.

Ali İbrahim Öz Kimdir?
İlkokul ve ortaokul eğitimini Manavgat’ta bitirdi. Lise eğitimini ise 11 yaşından itibaren hem çalışıp hem okuduğu için (sabah akşam otelde, öğlen lisede) bitiremedi ve askerliğini Şırnak Silopi’de küçük bir çadırda 3 kış geçirerek er olarak 18 ay yaptı. Askerlikten sonra çalışma hayatı devam etti.

27 yaşında Antalya Açık Öğretim Lisesi’ni bitirdi; aynı yıl 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği Bölümü’nü kazandı. 31 yaşında kendi bölümünde birinci, genel bölümlerde ise üçüncü olarak dereceyle üniversiteyi tamamladı. 
33 ve 34 yaşlarındayken Ankara Gazi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünde her gün yapılan derslerle devam eden yoğunlaştırılmış programlarla İngilizce öğretmenliği yapma hakkını kazandı. Şu an Eski- şehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 4. sınıfta okumaktadır. 
Şuan G.Üniv. Eğitim Bilimi Bölümü’nde Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Yüksek Lisans Programında okumaktadır.

Üniversiteleri okurken 5 yıldızlı hotellerde koreografi, şef animatörlük ve eğlence müdürlüğü yaptı. Gress, Blues Brothers, American Dreams v.b gibi çok ünlü müzikallerde, danslarda ve önemli tiyatro oyunlarında çok değerli rollerde yer aldı. Zaman zaman ünlü deri ve kuyum mağazalarında mankenlik ve moderatörlükler yaptı.

Turizmde turistleri mutlu etmek yerine, ülkemizdeki çocuklara, gençlere, halkımıza daha faydalı olmak adına ve babasının ölümüyle beraber hayatında radikal değişiklik yaparak turizmi bırakıp,35 yaşında özel bir dershanede İngilizce öğretmenliğine başladı. Bir ay sonra müdür yardımcısı oldu. Dört yıl burada çalıştı. İlkokul, ortaokul ve YDS İngilizce eğitim- öğretim için hazırlanan dergiler, sınav kitapçıklarında yazarlık yaptı. Eğitim ve yaşam seminerleri verdi.

Kişisel gelişim ve eğitim alanlarında 30’u aşkın sertifika ve seminer programını bitirdi. Tam bir seyyah olan yazar şimdiye kadar neredeyse tüm Anadolu’yu gezdi. Avrupa’da Almanya, Fransa, İsviçre, Avusturya, Polonya, Hırvatistan; Balkanlar’da Bosna Hersek, Sırbistan, Karadağ; Afrika’da Mısır; Asya’da Ürdün, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan; Uzak Doğu’da Tayland, Kamboçya’yı dolaştı. Hem Avrupa hem Asya ülkesi olan Rusya’ya gitti. Bu ülkeleri gezerek tatile gelen turistlerle, oradaki yaşam kaliteleri ve mutluluklarıyla ilgili araştırmalar yaptı. 2018 Ocak ayında Endonezya, Malezya, Katar ve Singapur gezisi yaparak ‘Mutluluk’ araştırmalarına devam edecek.

“Mutluluk için 50 ülke gezin, hayatınızın kıymetini bilin” projesini hayata geçirmek istiyor ve bunu kitap hâline getirecek olan yazar dünyadaki çok farklı kültürleri yaşayarak yaşam kalitemize renk getirmek için çalışıyor.

Yazar, aynı zamanda okul yıllarında voleybol, güreş, basketbol ve atletizmde önemli şampiyonluklar, 2. ve 3. olarak başarılar ve dereceler elde etti. Beş yıldır triathlon, yüzme maratonu, bisiklet, voleybol ve koşu sporları yapıyor. Onlarca ulusal ve uluslararası zorluk derecesi yüksek yarışmaları bitirme başarısı elde etmiş ve dereceler almıştır. Bu yarışmalarda otizm, down sendromu, işitme engellilere, Tema vakfına, Darüşşafaka okullarına vb. yardım kuruluşlarına dikkat çekmek içinde yarışmıştır. Alanya’da 2014 yılında yapılan Triathlon World Cup, Sprint Man 40-49 yaş gurubu yarışmasını 3. olarak bitirmiştir. Yoğun çalışma ortamına rağmen amacı asla derece almak değil, mutluluk ve hobi için spor yapmaktır.

Çok iyi derecede Almanca, iyi derecede İngilizce ve orta derecede Rusça bilmektedir. Evli ve 2014 doğumlu Artun adında bir oğlu vardır. 
2017 yılı itibariyle Antalya, Manavgat’ta Başarı Koleji’nde yedi yıldır ilkokul müdürü olarak çalışmaktadır. Amacı tüm çocuklara ve gençlere rol modeli olup gelişen dünyada modern gençlerin yetiştirilmesine ve halkımızın mutluluğuna bir parça da olsa katkıda bulunmaktır.

“DİMYAT’A MI MUTLULUĞA MI?, STRES YÖNETİMİ, KİŞİSEL GELİŞİM, ÖFKE KONROLÜ VE MUTLU OLMA YOLLARI”
Başlıklı seminer, toplantı ve benzeri organizasyon talepleri için:


ALİ İBRAHİM ÖZ
www.facebook.com/ali.i.oz.1 
www.instagram.com/aliibrahimoz_yeninesileğitimci
alibroz07@hotmail.com
ADRESLERİ ÜZERİNDEN İLETİŞİM KURABİLİRSİNİZ.

İLKOKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ İBRAHİM ÖZ İLE SÖYLEŞİ, SEMİNER VE İMZA GÜNÜ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi