İLKOKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ İBRAHİM ÖZ NOVAMALL'DA OKURLARI İLE BULUŞTU

YENİ NESİL EĞİTİMCİ, YAZAR, GEZGİN, SPORCU ALİ İBRAHİM ÖZ NOVAMALL'DA SÖYLEŞİ, SEMİNER VE İMZA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİ!

Yeni nesil eğitimci, yazar, gezgin, sporcu Ali İbrahim Öz, Mutluluk üzerine çıkardığı 'Dimyat'a Pirince Giderken Mutluluk'tan mı Olduk?' isimli kitabını okurları için imzaladı.

Başarı Koleji İlkokul Müdürü Eğitimci - Yazar Ali İbrahim ÖZ’ün derlediği ve kendi hayatından da kesitlerin yer aldığı, “DİMYAT’A PİRİNCE GİDERKEN MUTLULUKTAN MI OLDUK? adlı kişisel gelişim kitabı okurları tarafından büyük ilgi gördü.

Manavgat Novamall'da mutluluk üzerine seminer, söyleşi ve imza günü düzenleyen Ali İbrahim Öz'ü yalnız bırakmayan sevenleri söyleşide keyifli anlar yaşadılar ve kitaplarını imzalattılar.

Başarı Koleji İlkokul Müdürü olan ÖZ'ü Başarı Koleji Ailesi de böyle özel bir günde yalnız bırakmadı. Öğrenci, öğretmen ve veliler de imza gününe katılarak yazarımıza sevgilerini gösterdiler.

Amacının tüm çocuklara ve gençlere rol modeli olup gelişen dünyada modern gençlerin yetiştirilmesine ve halkımızın mutluluğuna bir parça da olsa katkıda bulunmak olduğunu ifade eden ÖZ, imza gününe katılan okurları ile yakından ilgilenerek sohbet etti, katılımları için teşekkür etti.

İLKOKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ İBRAHİM ÖZ NOVAMALL'DA OKURLARI İLE BULUŞTU