İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZE OKUL HAYATINI KOLAYLAŞTIRMA SEMİNERİ!

Başarı Koleji’nde İlkokul öğrencilerine Rehber Öğretmeni Hatice Yılmaz tarafından okul hayatını kolaylaştırmaya yönelik seminer verildi.

Başarı Koleji Konferans Salonunda gerçekleşen seminerde Yılmaz, öğrencilerine okul kuralları, arkadaşlık, sağlık, temizlik, beslenme, okulda yaşanan kazalar, ev ödevleri ve kitap okuma alışkanlığı hakkında bilgiler vererek, hatırlatmalar da bulundu.

‘Kurallar niçin var?’, ‘Neler yaparsak iyi bir arkadaş oluruz?’, ‘İyi bir arkadaşın özellikleri nelerdir?’ sorularının da işlendiği seminer sonunda öğrenciler; toplumda görülmesi istenen davranışların kazanılması, daha iyi öğrenmenin sağlanması, düzenin ve güvenliğin sağlanması konularında bilinçlendiler.

Okulda yaşanan kazaların dikkatsizlik ve kurallara uymamaktan kaynaklı olduğunu vurgulayan Rehber Öğretmeni Hatice Yılmaz, öğrencilerine kitap okumanın faydalarından da bahsetti.

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZE OKUL HAYATINI KOLAYLAŞTIRMA SEMİNERİ!