ÖĞRENCİMİZ ESRA CENGİZ’İN KİŞİSEL KARMA RESİM SERGİSİ!

Başarı Koleji 7. sınıf öğrencisi Esra Cengiz’in 25 resimden oluşan “Kişisel Karma Resim Sergisi” Manavgat Novamal AVM’de sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Manavgat Novamall’da gerçekleştirilen resim sergisinin açılışına Esra Cengiz'in ailesi, arkadaşları, Görsel Sanatlar Öğretmeni Ali Şahin ve Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal katıldı.

Esra Cengiz, guaj, karakalem ve akrilik boyayla yaptığı resimlerden oluşan şergisinin açılış kurdelasını ailesi ve öğretmenleri ile birlikte kesti.

Küçük yaşlardan beri resim yaptığını söyleyen Esra Cengiz, "Akrilik ve karakalem olmak üzere değişik tarzda resimler yapıyorum. Bu sergide hazırladığım 25 resim var. İlkokulda bazı yarışmalarda derece aldım, bu yıl da Manavgat Belediyesi'nin 'Benim Bir Hayalim Var' yarışmasında birinci oldum." dedi.

Açılışa Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, öğretmenleri ve çok sayıda misafir katıldı. Esra’nın mutluluğuna diyecek yoktu! Bu birincisin açtığı serginin ardından devamının geleceğini ümit ediyoruz.

ÖĞRENCİMİZ ESRA CENGİZ’İN KİŞİSEL KARMA RESİM SERGİSİ!