POTANIN KRALI YİNE BAŞARI KOLEJİ!

POTANIN KRALI YİNE BAŞARI KOLEJİ!

POTANIN KRALI YİNE BAŞARI KOLEJİ!

POTANIN KRALI YİNE BAŞARI KOLEJİ!

 

Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Basketbol Turnuvasına Başarı Koleji damgasını vurdu. 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda, Sınav Koleji’ni 45-24 yenen Başarı Koleji Şampiyon oldu.
Başarı Koleji Yıldız Erkek Basketbol Takımı, şampiyonada oynadığı maçlarda bütün rakiplerini açık ara farkla yenerek Manavgat Şampiyonu oldu.

Başarı Koleji Yıldız Erkekler kategorisinde Manavgat Şampiyonu olurken, Küçük Kız Basketbol Takımı Manavgat 2.si,  Küçük Erkek Basketbol Takımı ise Manavgat 3.sü olarak turnuvaya Başarı Koleji damgasını vurdular.

Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Basketbol Turnuvasına Başarı Koleji öğrencileri damga vurdu. Başarı Koleji Beden Eğitimi Öğretmenleri Hanife Yıldırım Binici ve Nalan Beler gözetiminde turnuvaya katılan Yıldız Erkek Basketbol Takımı oynadığı tüm karşılaşmaları farklı kazanarak Manavgat Şampiyonluğuna ulaşırken Küçük Kız Basketbol Takımı Manavgat 2.si, Küçük Erkek Basketbol Takımı ise Manavgat 3.sü oldu.

Başarı Koleji Yıldız ve Küçük Basketbol takımları Antalya’da gerçekleştirilecek olan il şampiyonasında Manavgat’ı temsil edecekler. Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, elde edilen başarının Başarı Ailesini gururlandırdığını belirterek, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerini kutladı.

Yıldız Erkek Basketbol Takımının Manavgat Şampiyonu, Küçük Kız Basketbol Takımının Manavgat 2.si, Küçük Erkek Basketbol Takımının da Manavgat 3.sü olması Başarı Koleji’nde büyük sevinç yaşattı.  Elde edilen başarıların büyük bir sevinç ve gurur kaynağı olduğunu, Başarı Koleji ailesini mutlu ettiğini belirten Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak, “Ortaokul Basketbol Takımımızın Manavgat Şampiyonu olmasını sevinçle ve gururla karşıladım. Tüm oyuncularımızı ve teknik ekibimizi, Beden Eğitimi Bölümünü, ailelerimizi, koçumuz Hanife hocamızı kutluyorum.

Bu Şampiyonluğa türlü anlamlar yüklenebilir. En başta çok güzel bir hikâyesi var. Kolektif uzun sürmüş bir çabanın ürünü.  Bunlarla birlikte bence çok özel bir boyutu daha var. 8’inci sınıflarımızın bilim sahasında, TEOG sınavında elde ettikleri harika genel ortalamamıza ve 2 Türkiye Birinciliğine nazire yapar gibi Basketbol takımımızın da kolejimize şampiyonluk getirmesi, bir başka sahadaki görkemli başarımız oldu. Hayatın tüm alanlarında başarıya koşmak, esas yapmamız gerekendir. Bunu açıkça ortaya koymamız da ayrıca güzel.

Antalya’da katılacağımız il şampiyonasında da Başarı camiasını, bizim kültürümüzü ve nezaketimizi; aynı zamanda mücadele gücümüzü en iyi biçimde temsil edeceğinize inancım tam. Size o etapta da şans ve başarı diliyorum.” dedi.

POTANIN KRALI YİNE BAŞARI KOLEJİ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi