SATRANÇ ŞAMPİYONU BAŞARI KOLEJİ’NDEN!

2017- 2018 Eğitim Öğretim yılında Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası’nda Başarı Koleji öğrencisi Ceren Görgeç şampiyonluk madalyası ile okulunun gururu oldu.

İlçe genelinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvasında Başarı Koleji öğrencileri Ceren Görgeç, şampiyonluk madalyasını kazanırken, Ömer Arda Turgut ve Adnan Arda Ruh da 5.lik madalyalarını almaya hak kazandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası’nda Başarı Koleji’ne madalyaları getirerek gurur kaynağı olan Başarı Koleji öğrencileri okul idaresi tarafından ödüllendirildi. Başarı Koleji’nde düzenlenen törende Ortaokul Müdürü Necip Özbay ve Genel Müdür Nazmi Ünal, başarılı olan öğrencilerini tebrik ederek başarı sertifikalarını ve hediyelerini verdiler.
Amaçlarının çocukların küçük yaşta satranç sporunu sevmelerini sağlamak olduğunu belirten Nazmi Ünal, “Beyin ve beden olarak gelişmiş gençleri yetiştirmek en büyük arzumuz. Bu nedenle okulumuzda satrancın sevdirilmesi ve yaygınlaştırılması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda emeği geçen bütün arkadaşlarıma, Satranç öğretmenimiz Adem Kavuklu’ya teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

SATRANÇ ŞAMPİYONU BAŞARI KOLEJİ’NDEN!