TUDEM SINAVINDA MANAVGAT 3.LÜĞÜ!

TUDEM SINAVINDA MANAVGAT 3.LÜĞÜ!

TUDEM SINAVINDA MANAVGAT 3.LÜĞÜ!

TUDEM SINAVINDA MANAVGAT 3.LÜĞÜ!

TUDEM SINAVINA BU YIL DA 'BAŞARI KOLEJİ' DAMGA VURDU!


2017 Tudem Yönlendirme Sınavlarında Başarı Koleji öğrencileri aldıkları dereceler ile Manavgat’ın gururu oldular.

Geçtiğimiz yıllarda Tudem Yönlendirme Sınavlarında Türkiye 1.liği, Antalya 1.liği ve Manavgat 1.liği elde eden Başarı Koleji, bu yıl da elde ettiği derecelerle başarısının tesadüf olmadığını kanıtladı.

Başarı Koleji 4A sınıfı öğrencisi Süleyman Ege Ergün’ün Antalya 1.si ve Manavgat 1.si olmasının yanı sıra 4B sınıfı öğrencisi Ayşe Ece Çetin de Manavgat 3.sü olarak Başarı Koleji’nde sevinç kaynağı oldu.


Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal ve İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, Başarı’lı öğrenciyi sınıf öğretmeni Hatice Uluçay’ı kutlayarak başarılarının devamını dilediler.


'TUDEM SINAVI'NDA BAŞARI KOLEJİ FARKI!


Başarı Koleji’nde TUDEM sınavına katılan öğrenciler okul bahçesinde düzenlenen törende 'BAŞARI' sertifikası ve hediyeler verilerek ödüllendirildi. 


Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim ÖZ ve Genel Müdürü Nazmi Ünal, Başarı’lı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederek kutladı. Başarı Koleji’nde düzenlenen törende öğrencilere 'BAŞARI' Sertifikası ve hediyeler verilerek tebrik edildi ve başarıların devamı dilendi. 


Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim ÖZ, böylesine önemli bir sınavda elde edilen bu büyük başarılardan dolayı öğrencileriyle gurur duyduklarını ifade etti. ÖZ, öğrencilerini ve emeği geçen öğretmenlerini tebrik ederek, desteklerinden dolayı velilere de teşekkür etti.

TUDEM SINAVINDA MANAVGAT 3.LÜĞÜ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi