24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ COŞKUYLA KUTLADIK!

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Okulumuz 5. Sınıf öğrencilerinin üstlendiği “24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı” konferans salonumuzda velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize gerçekleştirilirken, gün boyu öğretmenler günü okulumuzun her yerinde coşkuyla kutlandı.

Okulumuz 5. sınıf öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırladığı “24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı” okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilerek izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Sunuculuğunu öğrencilerimizin yaptığı program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Mehmet Ali Demirci’nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

Programda öğrenciler ve öğretmenler izleyicileri şiir, skeçler, şarkılar, müzik dinletisi ve dans gösterileri ile kendilerine hayran bıraktılar. Performanslar izleyicilerden büyük alkış aldı.

Programın sonunda sahneye davet edilen Ortaokul Müdürümüz Necip Özbay “Sevgili Başarı Ailesi bizim için çok büyük bir gurur bu program. 5.sınıf öğrencilerimiz öğretmenlerine çok güzel bir sürpriz hazırladılar. Ben de bugünün heyecanı içerisindeyim. Burada hayatlarını ulusuna, milletine armağan etmiş şehit öğretmenlerimizi de saygıyla ve rahmetle anıyorum.

Emeği geçen bütün öğrencilerimizi ve bütün öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum.” dedi.

Genel Müdürümüz Nazmi Ünal, “Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk, çocukları çok severdi. Çocukları öğretmenlere emanet etti. Bizler o emanetin bilincindeyiz. Üzerimize düşen görevleri sevgiyle yapmaya devam edeceğiz.

Bu töreni hazırlayan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bizlere çok duygulu anlar yaşattılar. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum.”dedi.

Program görevli öğretmenlerimizin sahneye davet edilerek öğrencilerle beraber toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.