1.SINIF VELİLERİMİZ İLE BULUŞTUK!

1.SINIF VELİLERİMİZ İLE BULUŞTUK!

1.SINIF VELİLERİMİZ İLE BULUŞTUK!

1.SINIF VELİLERİMİZ İLE BULUŞTUK!

BAŞARI KOLEJİ 1.SINIF VELİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Başarı Koleji 1.sınıflar veli toplantısı, velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Başarı Koleji 1.sınıf velileri, düzenlenen kokteylde bir araya gelerek öğretmenleri ve birbirleriyle sohbet edip kaynaşma fırsatı buldular.

Kokteyl alanında toplantıya gelen velileri Başarı Koleji’nin profesyonel eğitim kadrosu bir aile ortamı sıcaklığı ve gülen yüzlerle karşılayarak BAŞARI AİLESİ'ne yakışır bir ev sahipliği sergilediler.

Veli toplantısının 1.bölümü olan kokteylde BAŞARI AİLESİ'ne yeni katılan veliler birbirleriyle sohbet edip kaynaşmanın yanı sıra sınıf ve branş öğretmenleriyle de bire bir görüşme fırsatı buldular.

İki aşamalı gerçekleştirilen toplantıda Kokteyl sonrasında Başarı'lı veliler, konferans salonunda genel bilgilendirme toplantısına katıldılar.

Toplantıda velilere, okul kuralları, 1.sınıf branş dersleri, akademik kadro, PDR birimi, yabancı dil eğitimi ve okulun işleyişi ile ilgili genel bilgilendirmeler yapıldı.

Rehber Öğretmenimiz Hatice Yılmaz tarafından ‘Okula Uyum ve Gelişim Özellikleri’ konularında seminer verildi.

Müdür Yardımcımız Gülcan Peker, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının BAŞARI Ailesine ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, “Amacımız öncelikle mutlu bireyler yetiştirmek olup öğrencilerimiz için gerekli bütün çalışmaları özenle gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Genel Müdür Nazmi Ünal, yeni eğitim – öğretim yılı için planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra Başarı Koleji’nin kurulduğu günden bugüne eğitimde kalitenin öncüsü olmasından gurur duyduklarını ve her geçen yıl başarı çıtasını yükselttiklerini vurguladı.

Sadece akademik anlamda değil sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da her zaman ilk sıralarda Başarı Koleji’nin olduğunu ifade eden Ünal, bu başarıda büyük payın her zaman destekçileri olan veliler olduğunu söyledi.

Toplantı, sınıf ve branş öğretmenleri ile gündem maddelerini görüşmek üzere sınıflarda devam etti.

 

1.SINIF VELİLERİMİZ İLE BULUŞTUK!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi