5.SINIFLAR VELİ TOPLANTIMIZ!

Başarı Koleji 5.sınıflar veli toplantısı, velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

İki aşamalı gerçekleştirilen toplantıda düzenlenen kokteyle öğretmenlerle bireysel olarak görüşme yapma imkanı bulan veliler, daha sonra sınıflarda genel bilgilendirmeye yönelik toplantıya katıldılar.

Kokteyl alanında toplantıya gelen velileri Başarı Koleji’nin profesyonel eğitim kadrosu bir aile ortamı sıcaklığı ve gülen yüzlerle karşılayarak BAŞARI AİLESİ'ne yakışır bir ev sahipliği sergilediler.

Veli toplantısının 1.bölümü olan kokteylde BAŞARI AİLESİ'ne yeni katılan veliler birbirleriyle sohbet edip kaynaşmanın yanı sıra sınıf ve branş öğretmenleriyle de bire bir görüşme fırsatı buldular.

Nezih bir ortamda geçen kokteyl sonrasında veliler, sınıflarda gerçekleşen bilgilendirme toplantılarına katıldılar.

2019 - 2020 Eğitim – Öğretim yılında 5.sınıf okuyacak öğrencilerin velilerine okulun genel işleyişi, 5.sınıf ders programı, akademik kadro, PDR birimi, kulüpler, yoğunlaştırılmış İngilizce Eğitimi ve okulun işleyişi ile ilgili genel bilgilendirmeler yapıldı.

5.SINIFLAR VELİ TOPLANTIMIZ!