8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE 'LİSE TÜRLERİ' SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

8.sınıf öğrencilerimize Ortaokul Müdürümüz Necip ÖZBAY tarafından LGS çalışmaları ve Lise Türleri ile ilgili bilgilendirmeler yapılırken Rehber Öğretmenimiz Mithat ŞEVİK tarafından da öğrencilerimize ‘LİSE TÜRLERİ’ bilgilendirme semineri verildi.
LGS sınavına girecek olan 8.sınıf öğrencilerimize yönelik uyguladığımız bu seminerde, Merkezi Sınav Sistemi ve yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullar üzerinde durduk. Okul türleri ve içeriğine uygun bilgilendirmeler yapıldı. Okul seçiminde bilgi, beceri ve yeteneklerin önemi vurgulandı.
Seminerimizde; öğrenciler bir şeyler başarmak için öncelikle bir hedefe sahip olmayı ve bunu gerçekleştirmek için en önemli şeyin motivasyon olduğunu, sınav anında dikkat edilmesi gerekenleri de öğrendiler.
8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE 'LİSE TÜRLERİ' SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ