BAŞARI DA OKUMA BAYRAMI COŞKUSU!

BAŞARI DA OKUMA BAYRAMI COŞKUSU!

BAŞARI DA OKUMA BAYRAMI COŞKUSU!

BAŞARILI MİNİKLERİN OKUMA BAYRAMI COŞKUSU!

Başarı Koleji 1.sınıf öğrencilerinin Okuma Bayramı şölen havasında gerçekleşti. Minik öğrenciler, okuma bayramında sergiledikleri performanslar ve birbirinden güzel gösteriler ile konferans salonunu dolduran anne - babalara ve öğretmenlerine gurur dolu anlar yaşattılar.
Başarı Koleji Konferans salonu 1A, 1B ve 1Csınıflarında okuyan minik öğrencileri ile anne-babalarının yaşantılarının en önemli günlerinden birisine sahne oldu.
2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında 1.sınıfa başlayan Başarı Koleji öğrencileri, düzenlenen Okuma Bayramı’nda ortaya koydukları performans ile ailelerinin ve öğretmenlerinin gururu oldular.
İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz koordinatörlüğünde, sınıf öğretmenleri Ayşe Taş, Hatice Tezcan Özgür, Veysel Doğan ve branş öğretmenleri gözetiminde hazırlanan programda öğrendiklerini sergileyen minik öğrencilerin gösterilerini veliler hayranlıkla izledi.
Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, “Başarı Koleji 1.sınıfları olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da çok çalıştık. Okuma – yazmanın yanı sıra birçok sosyal faaliyetlerde de yer aldık. Çocuklarımız şarkıları, türküleri, halk oyunlarını, dansları, Yabancı dil gösteri ve skeçleri başarıyla sergilediler. Şiirler okuyup, sunumlarını yaptılar. Bizler de onlarla gurur duyuyor, velilerimize de destekleri için teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Anne-babaların böylesine zeki çocuklara sahip oldukları için ne kadar gururlansalar az olacağını belirten Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, “Öğrencilerimiz okulun açılışından bu güne çok çalıştılar, çok yoruldular ama başardılar. Bu başarı ve özveriyle hazırlanan 1. Sınıf öğrencilerimiz Okuma Bayramı’nda bir araya gelerek yaşadıkları mutluluğu aileleriyle paylaştılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, bizlere yaşattıkları duygular için hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞARI DA OKUMA BAYRAMI COŞKUSU!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi