BAŞARI KOLEJİ AİLESİ HALUK LEVENT İLE COŞTU

BAŞARI KOLEJİ AİLESİ HALUK LEVENT İLE COŞTU

BAŞARI KOLEJİ AİLESİ HALUK LEVENT İLE COŞTU

Başarı Koleji’nin 10. Yıldönümü kapsamında düzenlenen Pilav Günü’nde ünlü Roc sanatçısı Haluk Levent davetlilere müzik ziyafeti çekti. Geçmişten bugüne hit olmuş parçalarını davetlilerle birlikte seslendiren Haluk Levent, Başarı Koleji bahçesini dolduran Başarı ailesine nostaljik bir gece yaşattı.

Konser anlaşmasını 10 yıl önce Başarı Koleji’nin açılışında yaptıklarını belirten Levent, konser günü gökten boşalırcasına yağan yağmur nedeniyle Başarı Ailesiyle 10 yıl gecikmeli olarak buluştuğunu söyledi.

 

Başarı Koleji’nin 10. Yıldönümünde Pilav Günü etkinlikleri büyük bir coşkuya sahne oldu. Davetlilere pilav ikramının ardından Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Başarı Ailesini kutlarken, davetlilere iyi eğlenceler diledi.

Başarı Koleji Kurucu Müdürü Akif İnci, Başarı Koleji’nin 10 yıllık süreçte elde ettiği önemli başarılardan satır başlarıyla hatırlatmalarda bulunurken, eğitimin yanısıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda elde edilen Türkiye derecelerinden bahsetti. İnci, 10 yıl önce açılış konuşmasında iddialı açıklamalarda bulunduğunu, bu iddialarını yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken, önümüzdeki süreçte daha da iddialı olduklarını söyledi.

Kurucu Müdür İnce’nin konuşmasının ardından 2014-2015 eğitim öğretim döneminde öğrenciler arasında düzenlenen Yetenek Sizsiniz Başarı yarışmasında dereceye giren öğrenciler ve gruplar Halk Oyunları, Dans, Jimnastik gösterileri ve seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle davetlilere adeta ziyafet çektiler.

Pilav Gecesinin finalini ünlü roc sanatçısı Haluk Levent yaptı. 10 yıl önce Başarı Koleji’nin açılışında konser vermek üzere Başarı Koleji yetkilileriyle anlaşma yaptıklarını belirten Levent “Konser için Manavgat’a gelip otele yerleştik. Konser günü adeta gök yarıldı ve Manavgat’ı sel suları bastı. Otelde yağmurun durmasını bekledik. Ancak yağmur devam edince konser veremeden, sizlerle birlikte olamadan Manavgat’tan ayrıldık. Bugüne Başarı Koleji’nin 10. Yılına nasip oldu ve sizlerle birlikteyiz. Bugün bu 10 yılın acısını çıkartacağız. Böylesine güzel ve başarılı bir okula sahip olduğu için Başarı ailesi olan sizler ve Manavgat ne kadar gurur duysa azdır” dedi.

Haluk Levent, geçmişten bugüne hit olmuş parçalarını davetliler eşliğinde seslendirirken parçalarını davetliler arasında dolaşarak seslendirmesiyle gönüllerde taht kurdu.

Akdeniz Akşamları, Ben Ölmeden, Acılara tutunmak, Çemberimde Güloya, Bir yârim olsun isterdim, Yollarda ararım seni ve Anlasana gibi parçalarını seslendiren ünlü sanatçı, Başarı Koleji’nin 10. Yılı anısına doğaçlama yaptığı parça ile davetliler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

BAŞARI KOLEJİ AİLESİ HALUK LEVENT İLE COŞTU
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi