Başarı Koleji Öğrencileri 27 ARALIK ATATÜRK KIR KOŞUSUNDA ŞAMPİYONLUK kupalarını okulumuza kazandırarak gurur kaynağımız oldular.

27 Aralık Atatürk Kır Koşusunda muhteşem başarılara imza atmanın gururunu BAŞARI KOLEJİ AİLESİ olarak yaşıyoruz

BAŞARI KOLEJİ ATLETİZM TAKIMIMIZ;

Küçük Kızlar Kategorisinde;

MANAVGAT 1.Sİ > Başarı Koleji Küçük Kız Atletizm Takımı

Küçük Erkek Kategorisinde;

MANAVGAT 1.Sİ > Başarı Koleji Küçük Erkek Atletizm Takımı

AYRICA;

Küçük Erkekler Bireysel Kategorisinde

MANAVGAT 1.Sİ > Öğrencimiz Ahmet Yağız GÖK

MANAVGAT 2.Sİ > Öğrencimiz Hamdi Hakan ÜNAL

Küçük Kızlar Bireysel Kategorisinde

MANAVGAT 2.Sİ > Öğrencimiz Zeynep UĞUR

Tüm Öğrencilerimizi ve Öğretmenlerimizi tebrik ediyor, bize yaşattıkları gururdan dolayı, velilerimize de desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

BAŞARI KOLEJİ