BAŞARI'LI ÖĞRETMENLERE İLK YARDIM EĞİTİMİ!

BAŞARI'LI ÖĞRETMENLERE İLK YARDIM EĞİTİMİ!

BAŞARI'LI ÖĞRETMENLERE İLK YARDIM EĞİTİMİ!

BAŞARI'LI ÖĞRETMENLERE İLK YARDIM EĞİTİMİ!

Başarı Koleji Öğretmenlerine Seçkin Akademi İlkyardım Eğitim Merkezi tarafından temel ilk yardım konularıyla ilgili bilgilendirme semineri düzenlendi.

Başarı Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerine, öğretmenler tam kadro katıldı.

Seminerde öğretmenlere ilk yardım, temel yaşam desteği, bilinç bozukluğu, şok ve koma, ani durumlarda, kaza ve yaralanmalarda, zehirlenmelerde ve hayvan ısırması anında, hastalara nasıl müdahale edileceği konularında ilkyardım eğitimi ve hasta ve yaralı taşıma teknikleri konularında bilgiler verildi.

Yaşanan çeşitli sağlık sorunlarında ve kazalarda meydana gelen yaralanmalarda ilk 3 dakikanın önemine dikkati çeken Seçkin Akademi İlkyardım Eğitim Merkezi sahibi Hakan Öksüz, sağlık ekiplerinin olay yerine gelinceye kadar geçen sürede hastaya doğru müdahale etmenin, hastanın hayatta kalması için önemli olduğunu belirtti.

Öksüz, “Hayatımızın herhangi bir anında veya hiç beklemediğiniz bir zamanda iş yerinde veya farklı bir yerde bir yaralanma, kaza veya acil bir durumla karşılaşılabiliriz.
İlkyardım sadece olağanüstü durumlarda değil, hayatımızın her anında bize gerekli olabilmektedir ve İlk yardımı hiç tanımadığımız birisine yapabileceğimiz gibi yakınlarımıza hatta kendimize yapmak zorunda kalabiliriz.

Doğru ve zamanında yapılan ilk yardım uygulaması çoğu zaman hayat kurtarıcıdır.” dedi.

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, verimli geçen eğitim sonrasında Seçkin Akademi yetkililerine teşekkür ederek okul yönetimi ve idarecileri ile birlikte çiçek takdim ettiler.

ÜNAL, “Okulumuzda sürekli olarak bulunan hemşiremizin yanı sıra öğretmenlerimizin de temel ilk yardım konularında bilgi sahibi olmaları amacıyla eğitimimizi organize ettik.

Bu eğitimler sayesinde öğretmenlerimiz olumsuz bir durumla karşılaştıklarında yapılan doğru bir ilk yardım ile yaralanmalar ve sakatlanmalar en az düzeyde olacaktır.” dedi.

Okul ortamında yaşanabilecek çeşitli sağlık sorunlarında bilinçli ve erken müdahale olacağını belirten Ünal, yönetici ve öğretmenler olarak daha sağlıklı nesiller yetiştirmek için büyük çaba gösterdiklerini sözlerine ekledi.

BAŞARI'LI ÖĞRETMENLERE İLK YARDIM EĞİTİMİ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi