BAŞARI’LI MİNİKLER SEVİMLİ DOSTLARI UNUTMADI!

Başarı Koleji 1.sınıf öğrencileri, 4 Ekim Dünya Havyanları Koruma Günü kapsamında, Manavgat Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barındırma ve Bakım Merkezi'nde sevimli dostları ziyaret etti.

Öğretmenleri eşliğinde sevimli dostlarını ziyaret eden Başarı Koleji öğrencileri, Bakım Merkezi'ne mama, battaniye ve bakım malzemeleri hediye ettiler.

Ziyarette Başarı’lı minikler evcil hayvanlarla birlikte eğlenceli zaman geçirirken, hayvanları beslemeyi de ihmal etmediler.

Başarı Koleji öğretmen ve öğrencileri, görevli veteriner ve çalışanlara sevimli dostlarımıza özveri ve sevgiyle baktıkları için minnetlerini dile getirdiler, teşekkür ettiler.

Bakım Merkezi görevlileri de Başarı Koleji’ne anlamlı ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ettiler.

BAŞARI’LI MİNİKLER SEVİMLİ DOSTLARI UNUTMADI!