BAŞARILI ÖĞRENCİLER İLKÖĞRETİM HAFTASINI COŞKUYLA KUTLADI!

İLKÖĞRETİM HAFTASINI COŞKUYLA KUTLADIK!

Başarı Koleji’nde ilköğretim haftası çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Başarı Koleji’nde 2019-2020 Eğitim – Öğretim yılının başında İlköğretim Haftası 4.sınıf öğrencilerinin hazırladığı program ile Başarı Koleji Konferans Salonunda öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile coşkuyla kutlandı.

Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. 4.sınıf öğrencileri, sınıf öğretmenleri Mehmet Kendir, Ayşe Yılmaz, Nesrin Süzük ve branş öğretmenleri tarafından hazırlanan program, günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerin okunmasıyla devam etti. Programda skeçler, Müzik korosu ve öğrencilerin sunumları yer aldı.

Programın sonunda yeni bir eğitim yılına daha başlamanın coşkusu ve heyecanı içinde olduklarını ifade eden Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, “Başarı Koleji olarak başarılarla dolu 14 yılı geride bıraktık.

15.yılımıza aynı heyecan ve artan gayretle 2019-2020 eğitim yılında da öğrencilerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Yeni öğretim yılının herkese sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER İLKÖĞRETİM HAFTASINI COŞKUYLA KUTLADI!