BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERE ‘LİSE TÜRLERİ’ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ!

Başarı Koleji’nde Rehber Öğretmeni Mithat ŞEVİK tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik ‘LİSE TÜRLERİ’ bilgilendirme semineri verildi.

Başarı Koleji Rehber Öğretmeni Mithat Şevik, seminer sonrasında “8.sınıflarımıza yönelik uyguladığımız bu seminerde, Merkezi Sınav Sistemi ve yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullar üzerinde durduk. Okul türleri ve içeriğine uygun bilgilendirmeler yapıldı. Okul seçiminde bilgi, beceri ve yeteneklerin önemi vurgulandı.” dedi.

Sınava günler kala öğretmenlerinin verdiği taktikleri can kulağıyla dinleyen 8.sınıf öğrencilerimiz sınavında heyecanını bir nebze olsun aşmış oldular.

Seminerimizde; öğrenciler bir şeyler başarmak için öncelikle bir hedefe sahip olmayı ve bunu gerçekleştirmek için en önemli şeyin motivasyon olduğunu, sınav anında dikkat edilmesi gerekenleri de öğrendiler.

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERE ‘LİSE TÜRLERİ’ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ!