BAŞARI’LI ÖĞRETMENLERE BARBEKÜ ZİYAFETİ!

Başarı Koleji öğretmenleri okul bahçesinde düzenlenen barbekü partisinde bir araya geldi.

Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, Başkan Yardımcıları Erdoğan Yılmaz, ve Ali Osman Kara koordinatörlüğünde düzenlenen barbekü partisine katılan Başarı’lı Öğretmenler, güneşli güzel bir cumartesi gününde barbekü keyfi yapmanın yanı sıra birbirleriyle sohbet edip temiz havanın tadını çıkararak güzel bir gün geçirdiler.

Başarı Koleji Yönetimi koordinesinde düzenlenen etkinlikte Başarı Koleji kurucuları, idarecileri, öğretmen ve personeliyle tam kadro katıldı. Etkinliğe tam kadro katılan Başarı Koleji mensupları bir aile ortamı havasında güzel bir gün geçirdiler.

Okulun yemekhane ekibinin hazırlayıp sunduğu barbekü ziyafeti, etkinliğe katılanlardan tam not aldı.

Temiz hava eşliğinde güzel bir gün geçiren Başarı Koleji ailesi kendilerine bu imkanı sunan Başarı Koleji yöneticilerine teşekkür ederek Başarı Koleji ailesinin bir mensubu olmaktan duydukları gururu ve mutluluğu bir kez daha dile getirdiler.

BAŞARI’LI ÖĞRETMENLERE BARBEKÜ ZİYAFETİ!