CAMBRIDGE SINAVLARINDA ÜSTÜN BAŞARI!

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERDEN CAMBRIDGE SINAVLARINDA ÜSTÜN BAŞARI!

Başarı Koleji öğrencileri, Cambridge ESOL sınavlarında üstün başarı göstererek İngilizce dil gelişimlerini ve İngilizceye olan hakimiyetlerini uluslararası sertifika ile belgelediler.

Cambridge Üniversitesi'nin İngilizce yeterliliğini ölçmek amacıyla dünyanın birçok ülkesinde standart olarak uyguladığı “Starters, Movers, Flyers, KET (Key English Test) ve PET (Preliminary English Test) sınavlarında Başarı Koleji öğrencileri, üstün başarı sağlayarak büyük bir başarıya imza attı.

Dünyada uluslararası geçerliliği olan, dil öğreniminin dünya standartlarında olduğunu belgeleyen en önemli sınavlardan biri olan Cambridge sınavlarına girerek üstün başarı gösteren Başarı Koleji öğrencilerine sertifikaları törenle verildi.

CAMBRIDGE SINAVLARINDA ÜSTÜN BAŞARI!