ÖĞRETMENLERİMİZE İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞ SAĞLIĞI SEMİNERİ!

BaÅŸarı Koleji öğretmenlerine Antalya Özel Refleks Ortak SaÄŸlık Birimi uzmanları tarafından iÅŸ saÄŸlığı ve güvenliÄŸi kanun kapsamında ‘İş SaÄŸlığı ve Ä°ÅŸ GüvenliÄŸi’ semineri verildi. Seminere BaÅŸarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ãœnal, Ortaokul Müdürü SavaÅŸkan Ä°lmak, Ä°lkokul Müdürü Ali Ä°brahim ÖZ ve BaÅŸarı Koleji öğretmenleri tam kadro katıldı.

Antalya Özel Refleks Ortak Sağlık Birimi uzmanları tarafından Başarı Koleji teknoloji sınıfında gerçekleştirilen seminerde iş yerlerinde alınması gereken iş sağlığı ve güvenliği önlemlerinin belirlenmesi ve uygulanmasının izlenmesi, iş kazası ve meslek hastalıklarının önlenmesi, işçilerin ilk yardım ve acil tedavi ile koruyucu sağlık ve güvenlik hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla iş yerinin niteliği, işin tehlike sınıf ve derecesine göre neler yapılması gerektiğiyle ilgili bilgi aktarıldı.

ÖĞRETMENLERİMİZE İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞ SAĞLIĞI SEMİNERİ!