ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI VE SİBER ZORBALIK SEMİNERİ

Ortaokul 5, 6 ve 7.sınıf öğrencilerimize Rehber Öğretmenlerimiz Tuğba ERDİÇ TOK, Irmak AKDENİZ ve Aylin ŞİMŞEK tarafından “Teknoloji Bağımlılığı ve Siber Zorbalık' konularında bilgilendirme semineri verildi.
Başarı Koleji Konferans Salonunda düzenlenen seminerin açılış konuşmasını yapan Ortaokul Müdürümüz Necip ÖZBAY, öğrencilerimize motivasyon, etkili ders çalışma ve başarılı olmak için yapılması gerekenler hakkında önemli bilgiler verdi.
Seminerde, "siber güvenlik, teknoloji bağımlılığı, siber suç ve siber zorbalık" konuları anlatılarak internetin sağladığı kolaylıklarla birlikte karşılaşılan sorunlar, kontrolsüz kullanımın sonuçları, siber suç ve siber zorbalık, sosyal medya platformları ve kişisel verilerin önemi ile teknoloji bağımlılığı konularına değinildi.
ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI VE SİBER ZORBALIK SEMİNERİ