ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZLE 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ İLÇE PROGRAMINA KATILDIK

Özel Akdeniz Başarı Koleji Ortaokulu olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde Özel Eğitim Okullarımızın düzenlediği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı'na katıldık.
Müdür Yardımcımız Gülcan ÜNAL ve Müzik Öğretmenimiz Mehmet Can ÜNAL gözetiminde ortaokul öğrencilerimizden bir grup öğrencimiz ile resmi törenlerde okulumuzu temsil ettik.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde görevli okullar Manavgat Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kortej Yürüyüşünü gerçekleştirdi.
Ardından İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde öğrenciler, birbirinden renkli gösterileri ile Engelliler Günü'nü kutladılar.
Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.