ORTAOKUL ROBOTİK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ'NE ÖZEL 3D ATATÜRK MODELİ

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINDA CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ARAMIZDAN AYRILIŞININ 85.YILINDA SAYGI VE ÖZLEMLE ANDIK…

10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası etkinliklerimiz kapsamında Ortaokul Robotik Kulübü öğrencilerimiz, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Ebru ÇEKER denetiminde TINKERCAD programında 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'ne özel 3D ATATÜRK tasarım çalışmalarını 3D yazıcıdan çıktı aldılar.
Ortaokul Robotik Kulübü öğrencilerimiz, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'ne özel tasarladıkları 3D ATATÜRK modelini Yönetim Kurulu Başkanımız Numan GÖDEK, Başkan Yardımcılarımız Erdoğan YILMAZ, Ali Osman KARA, Ortaokul Müdürümüz Necip ÖZBAY, İlkokul Müdürümüz Çağlar TOKSÖZ, Anaokulu Müdiremiz Gizem KESKİN ve Müdür Yardımcımız Gülcan ÜNAL’a hediye ettiler.
Bu anlamlı çalışmaları için etkinliğe katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.