VELİLER ARASI VOLEYBOL TURNUVAMIZDA ŞAMPİYON 2C SINIFIMIZ!

Başarı Koleji tarafından geleneksel hale getirilen Veliler Arası Voleybol turnuvasında dereceye giren sınıflara kupa ve madalyaları verildi.

Büyük çekişmeye sahne olan ve 2C velilerinin şampiyonluğu ile sonuçlanan turnuvada 5A sınıfı velileri 2., 1A sınıfı velileri ise 3.oldular.

Başarı Koleji 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Veliler Arası Voleybol Turnuvası sona erdi.

Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz tarafından koordine edilen Veliler Arası Voleybol Turnuvasında büyük bir mücadeleye sahne olan maçlar sonucunda 2C sınıf velileri şampiyonluğa ulaşırken, 5A sınıf velileri 2., 1A sınıf velileri ise 3. oldular.

Derece alan sınıflara madalyalarını ve kupalarını Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay ve İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz okul bahçesinde düzenlenen törenle verdiler.

Başarı Koleji Veliler Arası Voleybol Turnuvasına katılan ve destek olan tüm velilere teşekkür eden Genel Müdür Nazmi Ünal, “Başarı Koleji ailesi birlik ve beraberlik duygularının önde olduğu bu turnuvaya katılan tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Başarılı velilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını dilerim.” diye konuştu.

VELİLER ARASI VOLEYBOL TURNUVAMIZDA ŞAMPİYON 2C SINIFIMIZ!