YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA COŞKUYLA BAŞLADIK!

YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA COŞKUYLA BAŞLADIK!

YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA COŞKUYLA BAŞLADIK!

YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA COŞKUYLA BAŞLADIK!

Başarı Koleji 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla 15.Onur yılına merhaba dedi!

Başarı Koleji 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılına deneyimli dinamik eğitimci ve yönetici kadrosu ile yenilenmiş modern sınıf ve okulun fiziki koşullarıyla tüm hazırlıklarını tamamlayarak tam kadro başladı.

ÖĞRENME VE ÖĞRETME AŞKI BİZİ BİRBİRİMİZE BAĞLIYOR!

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Başarı Koleji’nin Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda başarılarla dolu bir 14 yılı geride bıraktığını belirterek “Başarı Koleji’nin bugünlere gelmesinde emeği geçen başta kurucularımız olmak üzere Yönetim Kurulumuza, idareci, öğretmen, öğrenci, veli ve tüm çalışanlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

14 yılda birçok Türkiye Birincisi çıkararak öğrencilerimizi Türkiye’nin en gözde okullarına gönderdik. Sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da ulusal ve yerel birçok başarılar elde ettik. Başarı Koleji’nin adını her zaman liste başlarında görmeye alıştık.

Siz değerli öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz bu başarıların mimarları oldunuz.

Deneyimli dinamik eğitimci ve idareci kadromuzla 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında da daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.

Öğrenme ve öğretme aşkı bizi birbirimize kopmaz biçimde bağlamaktadır.

Bunun yanında çocuklarımızı ülkesini, vatanını seven, soran sorgulayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, akademik bilgilerle donatılmış bireyler olarak geleceğe hazırlamak en önemli hedefimizdir.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının tüm eğitim camiasına, ülkemize ve BAŞARI Ailemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından, öğrencilere ve velilere Başarı Koleji idareci ve eğitim kadrosu tanıtıldı.

Ardından hep bir ağızdan coşkuyla bayraklar eşliğinde Onuncu Yıl Marşı söylendi. İlk ders zilinin çalmasıyla öğrenciler ve öğretmenler büyük bir sevinçle sınıflarına girerek yeni eğitim-öğretim yılına merhaba dediler
YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA COŞKUYLA BAŞLADIK!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi