2019 LGS ŞAMPİYONUMUZA MİLLİ EĞİTİMDEN ÖDÜL!

2019 LGS ŞAMPİYONUMUZA MİLLİ EĞİTİMDEN ÖDÜL!

2019 LGS ŞAMPİYONUMUZA MİLLİ EĞİTİMDEN ÖDÜL!

2019 LGS ŞAMPİYONUMUZA MİLLİ EĞİTİMDEN ÖDÜL!

Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, LGS (Liseye Geçiş Sınavı)’nda tüm soruları doğru cevaplandırarak 500 tam puan alan TÜRKİYE 1.si öğrencimiz Nermin Eylül EKER’i ödüllendirdi.

1 Haziran 2019 tarihinde yapılan LGS’de Türkiye genelinde tüm soruları doğru cevaplandırarak TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİNİ paylaşan 565 öğrencinin 3 tanesi Manavgat’tan çıktı. Manavgat Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törenle Türkiye birincisi olan 3 öğrenci ödüllendirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen ödül töreninde Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi ÜNAL, Özel Akdeniz Başarı Koleji Ortaokulu Öğrencisi Nermin Eylül EKER ve ailesi hazır bulundu.

2019 LGS TÜRKİYE 1.Sİ öğrencimiz Nermin Eylül EKER ve Genel Müdürümüz Nazmi ÜNAL, ödülü Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir’in elinden aldı.

Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, LGS sınavında Manavgat’tan 3 öğrencinin 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olmasının yanı sıra İlçemizden 8 öğrencinin 490 ve üzeri, 158 öğrencinin ise 450 ve üzeri puan aldığına dikkat çekerek; “Türkiye genelinde toplamda 565 çocuğumuz bütün sorulara doğru cevap vererek 500 tam puan almışlardır.

Çocuklarımızı yürekten tebrik etmemek mümkün değil. Ailelerini yürekten tebrik ediyorum. Onları yetiştiren okullarımızı okul idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, 2019 LGS’de Başarı Koleji olarak üstün bir başarıya imza attıklarının ve Manavgat’ta bir kez daha zirvede yer alarak öğrencisiyle, öğretmeniyle, personeliyle yöneticisiyle ve bu başarının esas ilham kaynağı olan velileriyle birlikte ortak ve haklı bir gurur yaşadıklarını belirtti.

Öğrencilerimizin bu başarılarının bundan sonraki hayatlarında da artarak devam etmesini ve üstün başarılar elde etmelerini diliyorum. Başarıların elde edilmesinde emeği geçen tüm BAŞARI ailesine de teşekkür ediyorum.” dedi.

2019 LGS ŞAMPİYONUMUZA MİLLİ EĞİTİMDEN ÖDÜL!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi