29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI SERİK 3.SÜ!

2019- 2020 Eğitim Öğretim yılında SERİK'te düzenlenen ‘29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Satranç Turnuvası’nda Başarı Koleji 3D sınıfı öğrencisi Sarper Emirdar kendi kategorisinde 3. olarak Başarı Koleji’ni Serik'te başarıyla temsil etti.

SERİK Satranç Turnuvası’nda Başarı Koleji öğrencisi Sarper Emirdar kendi kategorisinde 3.lük madalyasını kazanarak okulumuzun gururu oldu.

Başarı Koleji’nde düzenlenen törende Genel Müdür Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay, Müdür Yardımcısı Gülcan Peker, Sınıf Öğretmeni Mehmet Kavuklu, başarılı öğrenciyi ve Satranç Öğretmeni Adem Kavuklu'yu tebrik ederek başarı sertifikalarını verdiler.

Amaçlarının çocukların küçük yaşta satranç sporunu sevmelerini sağlamak olduğunu belirten Genel Müdür Nazmi Ünal, “Beyin ve beden olarak gelişmiş gençleri yetiştirmek en büyük arzumuz.

Bu nedenle okulumuzda satrancın sevdirilmesi ve yaygınlaştırılması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda emeği geçen bütün arkadaşlarıma, Satranç öğretmenimiz Adem Kavuklu’ya teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

BAŞARI KOLEJİ

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI SERİK 3.SÜ!