8.SINIFLARA SINAV ÖNCESİ TAKTİKLER VE MOTİVASYON!

8.SINIFLARA SINAV ÖNCESİ TAKTİKLER VE MOTİVASYON!

8.SINIFLARA SINAV ÖNCESİ TAKTİKLER VE MOTİVASYON!

BAŞARI KOLEJİ’NDE 8.SINIFLARA SINAV ÖNCESİ TAKTİKLER VE MOTİVASYON!

Başarı Koleji’nde, (LGS) Liselere Giriş Sınavına girecek olan 8. sınıf öğrencilerine Rehber Öğretmeni Mithat Şevik tarafından ‘Sınav Taktikleri ve Motivasyon’ semineri verildi.

Konu ile ilgili olarak Başarı Koleji’nden yapılan açıklamada: “Başarı Koleji 8.sınıf öğrencilerine Okulumuz Rehberlik Servisi Zümre Başkanı Mithat Şevik öğretmenimiz tarafından sınav taktikleri verildi.

LGS sınavı öncesi öğretmenlerinin verdiği taktikleri can kulağıyla dinleyen 8.sınıf öğrencilerimiz sınavında heyecanını bir nebze olsun aşmış oldular.

Seminer saatleri boyunca daha önce yaptıkları küçük hataların farkına varan öğrencilerimiz seminerden aydınlanmış ve kendilerine güvenleri tam olarak çıktılar.

Manavgat’ta yıllardır sınavlara damga vuran Başarı Koleji, bu yıl da LGS sınavı ile iddaasını sürdürmeye ve Manavgat’ta ilklerin öncüsü olmaya devam edecek.” denildi.

8. sınıf öğrencileriyle sohbet eden Ortaokul Müdürü Necip Özbay, Rehber Öğretmen Mithat Şevik ve 8.sınıf branş öğretmenleri, LGS sınavı hakkında öğrencileri bilgilendirerek, sınav öncesi başarı ve motivasyon taktikleri paylaştılar.

Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, 14 yıldır Manavgat’a kazandırdığı rekorlarla adından söz ettiren Başarı Koleji’nin 2019 LGS yerleştirmelerinde de adına yakışır sonuçlar alacağına inandığını ifade etti.

Ünal, ‘Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen Başarı Koleji Yönetimine, idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimizle birlikte sınava hazırlanan, aynı stresi hatta daha fazlasını yaşayan velilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize LGS sınavında başarılar diliyoruz.’dedi.

8.SINIFLARA SINAV ÖNCESİ TAKTİKLER VE MOTİVASYON!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi